Russian Youth Championships in Kazan 04-14 Feb 2014

Maria Titova the Swan-Photo Collage-Adieu
Next week, In Kazan will host Russian Youth Championships. Individual competition (juniors and girls) is from 04-10 Feb and group competition (juniors) is from 10-14 Feb. As usual, seniors will perform their new routines for exhibition. Masha will be there too. Good Luck to Masha!!! Wish her all the BEST!!!

following are some information about this event:

Official website: http://www.vfrg.ru/index.php?dn=news&to=art&id=502
Schedule:
Individual February 04-10 , Kazan

February 6 – 1 digit , b / n and 1 kind to operate one type of turntable 2003-2002 – 55 people

Stream 1 – 10 people x 2 min = 20min 09:30-09:50
Stream 2 – 9 people x 2 min = 18 min 09:50-10:08
Stream 3 – 9 people x 2 min = 18 min 10:08-10:26
Stream 4 – 9 people x 2 min = 18 min 10:26-10:44
Stream 5 – 9 people x 2 min = 18 min 10:44-11:02
Stream 6 – 9 people x 2 min = 18 min 11:02-11:20
11:20-11:30 – Break
1999-2001 – perform hoop and ball on the turntable 2 species
Stream 1 – 8 people x 4 min = 32 min 11:30-12:02
Stream 2 – 8 people x 4 min = 32 min 12:02-12:34
Stream 3 – 8 people x 4 min = 32 min 12:34-13:06
Stream 4 – 8 people x 4 min = 32 min 13:06-13:38
Stream 5 – 8 people x 4 min = 32 min 13:38-14:10
Stream 6 – 8 people x 4 min = 32 min 14:10-14:42
14:42-15:00 – Break
15:00-15:30 – Inauguration
15:30 -15:35 – group juniors – hoops
15:35-15:40 – Group seniors first team – 1 views
15:40-15:45 – Group seniors second team – 1 views
15:45-16:15 – seniors individual hoop and ball on the turntable
16:15-16:20 – Group juniors – maces
16:20-16:25 – Group 2 seniors first team appearance
16:25-16:30 – Group 2 second team seniors view
16:30-16:40 – Break
2001-1999 – the hoop and ball on the turntable continued competition
Stream 7 – 8 people x 4 min = 32 min 16:40-17:02
8 stream – 8 people x 4 minutes = 32 minutes 17:02-17:34
9 Feed – 8 people x 4 = 32 min min 17:34-18:06
Stream 10 – 4 x 8 people min = 32 min 18:06-18:40
Stream 11 – 8 people x 4 minutes = 32 minutes 18:40-19:12
Stream 12 – 8 people x 4 minutes = 32 minutes 19:12-19:44

February 7 – 1 digit , b / n and 1 species on the turntable – one exercise 2003-2002 – 55 people

Stream 1 – 10 people x 2 min = 20min 10:00-10:20
Stream 2 – 9 people x 2 min = 18 min 10:20-10:38
Stream 3 – 9 people x 2 min = 18 min 10:38-10:56
Stream 4 – 9 people x 2 min = 18 min 10:56-11:14
Stream 5 – 9 people x 2 min = 18 min 11:14-11:32
Stream 6 – 9 people x 2 min = 18 min 11:32-11:50
11:50-12:00 – Break
1999-2001 – clubs and ribbon on a turntable – two species
Stream 1 – 8 people x 4 min = 32 min 12:00-12:32
Stream 2 – 8 people x 4 min = 32 min 12:32-13:04
Stream 3 – 8 people x 4 min = 32 min 13:04-13:36
Stream 4 – 8 people x 4 min = 32 min 13:36-14:08
Stream 5 – 8 people x 4 min = 32 min 14:08-14:40
Stream 6 – 8 people x 4 min = 32 min 14:40-15:12
15:15-15:20 – Group juniors – hoops
15:20-15:25 – Group seniors first team – 1 views
15:25-15:30 – Group seniors second team – 1 views
15:30-16:10 – individual seniors clubs and ribbon on a turntable
16:10-16:15 – Group juniors – maces
16:15-16:20 – Group 2 seniors first team appearance
16:20-16:25 – Group 2 second team seniors view
16:25-16:30 – Break
1999-2001 – clubs and ribbon on a turntable – two kinds of continued competition
Stream 7 – 8 people x 4 min = 32 min 16:30-17:02
8 stream – 8 people x 4 minutes = 32 minutes 17:02-17:34
9 Feed – 8 people x 4 = 32 min min 17:34-18:06
Stream 10 – 8 people x 4 minutes = 32 minutes 18:06-18:42
Stream 11 – 8 people x 4 minutes = 32 minutes 18:42-19:14
Stream 12 – 8 people x 4 minutes = 32 minutes 19:14-19:46

February 8 – the all-around finals in 2002-2003 two kinds of views and 3 -2 view on turntable

Stream 1 – 10 people x 4 min = 40 min 10:00-10:40
Stream 2 – 9 people x 4 min = 36 min 10:40-11:16
Stream 3 – 9 people x 4 min = 36 min 11:16-11:52
Stream 4 – 9 people x 4 min = 36 min 11:52-12:28
Stream 5 – 9 people x 4 min = 36 min 12:28-13:04
Stream 6 – 9 people x 4 min = 36 min 13:04-13:40
13:40-15:00 – Break
15:00-15:05 – Group juniors – hoops
15:05-15:10 – Group seniors first team – 1 views
15:10-15:15 – Group seniors second team – 1 views
15:15-15:55 – individual seniors hoop and ball on the turntable
15:55-16:00 – Group juniors – maces
16:00-16:05 – Group 2 seniors first team appearance
16:05-16:10 – Group 2 second team seniors view
16:10-16:50 – individual seniors clubs and ribbon on a turntable
16:50-17:00 – Break
2001-1999 – 4 types finals spinner – all-round junior
17:00-18:04 – the first two types
18:04-19:08 – second two types
19:10-19:30 – Rewarding team competition and all-around finalists in 1999-2001

February 9 – finals 2002-2003 1 digit – 4 types on the turntable

10:00-11:04 – the first two types
11:04-12:08 – second two types
12:10-12:30 – Award winner and all-around winners 2002-2003
12:30-13:00 – Break
Final competition born 1999-2001 juniors , certain types of
13:00 -13:30 – hoop
13:30-14:00 – ball
14:00-14:05 – Group 1 form the basic structure – the first team
14:05-14:10 – Group 1 form the main part – the second team
14:10-14:15 – Group views the youth of -1
14:15-14:55 – the main part of the hoop and ball lichniki
14:55-15:25 – maces
15:25-15:55 – Tape
15:55-16:00 – Group 2 form the basic structure – the first team
16:00-16:05 – Group 2 form the basic structure – the second team
16:05-16:10 – Group 2 is a youth team
16:10-16:50 – basic composition lichniki – clubs and ribbon
17:00-17:20 – Awarding of winners in individual events

Group February 10-14, Kazan

February 10 the day of arrival group exercises , the Commission for admission
18:00 – Meeting of representatives
19:00 – opening ceremony

February 11 main testing site
09:00-10:40 – group exercises DSO and agencies
10:40-21:00 – group exercise group exercises
RF subjects

February 12 10:00-11:00 – drawing judges
all-around
11:00-12:40 – Group DSO and agencies
12:40-15:40 – group exercises the subjects of the Russian Federation – 1 stream
15:40-16:00 – Break
16:00-20:00 – group exercises the subjects of the Russian Federation – 2 Feed
20:05-20:20 – awarding the winners in
all-around

February 13 Finals in individual events at
11:00-12:00 – drawing judges
12:00-12:30 – 5 hoops final
12:30-13:00 – final 10 clubs
13:10-13:30 – prize giving

February 14 Day of departure
Competition schedule can be changed as soon teams
prkazan04-14.02in

prkazan04-14.02gr

This entry was posted in Event and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s